Nuffnang Ads

Saturday, May 5, 2007

Cite saye..

Sabtu, 050507
9.00am

Semlm aku half day. Tak larat sgt dah nak duk ofis. Blk umah tghari tu aku terus tido. Pkl 2.30 aku msg cek d**l mntk half day. Nasib baik dia bg. Lepas tu msg sham ajak teman aku pegi klinik mlm ni. Kak arni bwkkan aku nasik lebih utk student baru punya. Lps mkn nasi tu aku mkn multivitamin pastu aku pun dgn sukacitanya menyambung semula tido. Sampai pkl bape ntah. Bertambah sakit kepala aku ni.

Pkl 8 kuar pegi klinik sham bwk. Aku terus mntk mc kat dr utk semlm tu. Pastu mntk blk multivitamin yg dah nak abis kat simpanan aku tu. Pastu mkn kat pekan bb pastu blk umah.

Ni aku singgah ofis jap sbb nak off pc. Dr semlm tghari aku blk tu aku tak off. Saje je buat gitu kalau tak kang kantoi plak niat aku utk half day. So buat2la mcm konon2 nak dtg blk tp tak dtg pun. Muahaha. Sblm off layan jari jemari la dulu kan. Satu hari kalau tak ketuk ketang ketung keyboard ni mcm tak sah plak. Senaman supaya jari sentiasa sihat dan lentik. Ngeh ngeh..

Oklah aku nak blk dah. Dah pkl bape dah ni. Aku ada date dgn dr gigi. Daaaa....

1 comments:

sham may said...

farz yg ngade